Bhojpuri Update

Dulhin Ganga par ke Bhojpuri movie crew, cast and story

Story of the film

इस फिल्म में खेसारी लाल यादव, काजल राघवानी व खेसारी लाल की बेटी कृति यादव मुख्य भूमिका में है। यह फिल्म कॉमेडी और रोमांस से भरपूर है , और खास बात यह की इस फ़िल्म में खेसारी लाल की बेटी कृति यादव एक अनाथ बच्ची का किरदार निभा रही है जो खेसारी लाल को अपना पिता और काजल राघवानी को अपनी माँ समझती है। इस फिल्म मे विल्लन के किरदार अवधेश मिश्रा निभा रहे हैं.

Crew of the Film

इस फ़िल्म के निर्माता अरविंद सिंह और रामशंकर पांडेय है जबकि निर्देशक असलम शेख है और इस फ़िल्म के गानों को लिखा है प्यारे लाल यादव ,आजाद सिंह,श्याम देहाती व पवन पांडेय ने और इस फ़िल्म के म्यूजिक डायरेक्टर मधुकर आनंद है

Starcast

इस फिल्म में खेसारी लाल यादव ( हीरो ) काजल राघवानी ( हेरोइन ) और त्रिशा खान, अवधेश मिश्रा , के.के.गोस्वामी, बृजेश त्रिपाठी, दीपक सिन्हा, मनोज टाइगर, देव सिंह, प्रकास जैस, शकीला मजीद , समर्थ चतुर्वेदी, आयुषी तिवारी, स्वीटी सिंह अहम किरदार में है।इस फ़िल्म में नृत्य पप्पू खन्ना,रिक्की गुप्ता व कानू मुखर्जी का देखने को मिलेगा।

Dulhin Ganga par ke

Story of the film

Khesari Lal Yadav, Kajal Raghavani and Khesari Lal’s daughter Kriti Yadav are in the lead role. The film is full of comedy and romance, and specially, in this film, Khesari Lal’s daughter Kriti Yadav is playing an orphan girl who considers Khesari Lal as her father and Kajal Raghavani as her mother. In this film, villan’s  character, Awadhesh Mishra, is playing.

Crew of the Film

The film’s producer is Arvind Singh and Ramshankar Pandey while the director is Aslam Sikh and the songs of this movie are written by Pyare Lal Yadav, Azad Singh, Shyam Dehati and Pawan Pandey and the music director of this movie is Madhukar Anand

Starcast

This film includes Khesari Lal Yadav (Hero) Kajal Raghavani (heroin) and Trisha Khan, Awadheesh Mishra, K. K. Goswami, Brijesh Tripathi, Deepak Sinha, Manoj Tiger, Dev Singh, Prakash Jais, Shakeela Majid, Samarth Chaturvedi, Ayesha Tiwari , Sweety Singh is in the main role.

Tags

admin

Hello! I am Amit Mishra, A freelance Web & Graphic Designer and web developer based in Ranchi. I am a person who has high passion in design technologies, art and illustration. One of my dreams is to master all the design technologies and become one of the top designers, and now i am working towards it.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close