News & updateTop News

भोजपुरी फिल्म इंडस्ट्री की टॉप डरावनी फिल्म

Top Horror film of Bhojpuri film Industry

1.Balma Bihar Wala 2

‘बाल्मा बिहार वाला 2’ भोजपुरी की हिट डरावनी फिल्मों में से एक है। यह फिल्म भोजपुरी की सबसे डरावनी फिल्म है, इस फिल्म मे अरविंद अक्ला (कालू )और पाखी हेगड़े मुख्य भूमिका मे हैं, इसके अलवा इस फिल्म मे अनिल सम्राट, प्रिया शर्मा, रितेश पाण्डेय, हिरा यादव इत्यादी भी हैं, इस फिम को विष्णु शंकर बेला ने निर्देशित किया है और इस फिल्म के लेखक चंदान उपाध्या है और इस फिल्म को निर्माण रितेश ठाकुर ने किया है। इस फिल्म को बिहार, झारखण्ड और उत्तर प्रदेश में एक साथ जारी किया गया था।

balma biharwala 2

‘Balma Bihar Wala 2’ is one of Bhojpuri’s hit horror films. This movie is the most horror movie of Bhojpuri industry. in this film Arvind Akela(Kallu) and Pakki Hegde are in the lead role. Apart from this, there are also Anil Samrat, Priya Sharma, Ritesh Pandey, Hira Yadav etc. in this film. In this movie Vishnu Shankar Bela has directed and the writer of this film is Chandan Upadhyay and the film has been produced by Ritesh Thakur. The film was released simultaneously in Bihar, Jharkhand and Uttar Pradesh.

2.Baap ray baap

‘बाप रे बाप’ एक भोजपुरी डरावनी कॉमेडी फिल्म है इस फिल्म मे अंचल सोनी और गौरव झा अहम् भूमिका मे हैं यह भोजपुरी की पहली ऐसी फिल्म है जिसमे कॉमेडी और डरावनी दोनों से भरपूर है इस फिल्म मे अपांचल सोनी के अलावा, गौरव झा, रितु पांडे, महिमा, सोनू झा, सीपी भट्ट, राम मिश्रा, देव सिंह, करण पांडे, अरुण सिंह, हेमांगी अली, कंचन बोरा और उमेश सिंह ने फिल्म में अहम भूमिका निभाई है। इस फिम के निर्माता और लेखक अंचल सोनी हैं और इस फिल्म के निर्देशक Gj Rocks हैं ।

Baap Re Baap

‘Bap ray baap’ is a Bhojpuri horror comedy film. In this film, Aanchal Soni and Gaurav Jha are in lead role. This is Bhojpuri’s first film which is full of both comedy and horror. Apart from Apanchal Soni in this movie, Gaurav Jha, Ritu Pandey, Mahima, Sonu Jha, CP Bhatt, Ram Mishra, Dev Singh, Karan Pandey, Arun Singh, Hemangi Ali, Kanchan Bora and Umesh Singh played a key role in the film. Producer and writer of this film is Akalal Soni and the film’s director is Gj Rocks.

3.Matsay Ek Prem Kahani

‘मत्स्य एक प्रेम कहनी’ भोजपुरी सिनेमा की सबसे डरावनी फिल्में मे से एक है। यह फिल्म युवा लड़के और एक लड़की की प्रेम कहानी पर आधारित है, इस फिल्म के निर्देशित रितेश परमार हैं ।

Matsay Ek Prem Kahani

‘Matsay Ek Prem Kahani’ Bhojpuri is one of the most horror film, This movie is based on the love story of young boys and a girl, directed by Riteish Parmar.

4.Barry Kangna 2

‘बैरी कंगना 2’ भोजपुरी सिनेमा की डरावनी फिल्में मे से एक है यह फिल्म हमारे समाज में प्रचलित अंधविश्वासों से जुड़ी है और कलाकारों को फिल्म में नकारात्मक बलों से लड़ते हुए देखा जाएगा। इस फिल्म मे रवि किसान और काजल रघ्वानी मुख्य भूमिका मे हैं इसके अलवा इस फिल्म में आशीष सिंह बंटी, अवधेश मिश्रा, त्रिशाना खान और मनोज द्विवेदी भी इस फिल्म में दिखाई देंगे। इस फिल्म के निर्द्देश्क अशोक त्रिपाठी है और फिल्म के निर्माता अशोक श्रीवास्तव हैं ।

bairi_kangna_2

‘Barry Kangna 2’ is one of the horror films of Bhojpuri cinema. This movie is associated with superstitions prevalent in our society and artists will be seen fighting the negative forces in the film. In this film, Ravi Kisan and Kajal Raghwani are in the main role. Apart from this film, Ashish Singh Bunty, Avadhesh Mishra, Trishna Khan and Manoj Dwivedi will also be seen in this film. The film’s directed by Ashok Tripathi and produced by Ashok Shrivastav.

Tags

admin

Hello! I am Amit Mishra, A freelance Web & Graphic Designer and web developer based in Ranchi. I am a person who has high passion in design technologies, art and illustration. One of my dreams is to master all the design technologies and become one of the top designers, and now i am working towards it.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close